LIVIU NEDELCU | Umbră și lumină @ Galeriile de Artă din Focșani
22174
single,single-post,postid-22174,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,vertical_menu_enabled,paspartu_enabled,menu-animation-line-through,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
expozitie-umbra-si-lumina-dany-zarnescu

Umbră și lumină @ Galeriile de Artă din Focșani

Expoziția „Umbră și lumină” se deschide la Galeriile de Artă din Focșani vineri, 21 octombrie,  începând cu ora 15:00, în prezența istoricilor și criticilor de artă Alexandra Titu și Constantin Prut.

Evenimentul artistic ce reunește 17 artiști contemporani consacrați este organizat în memoria Madlenei Dani Zărnescu, una dintre artistele reprezentative ale picturii românești. Participanții la expoziție sunt pictori și sculptori care i-au fost alături, de-a lungul vieții sale, în manifestările artistice de la Focșani sau din alte centre artistice din țară: Dani Zărnescu, Ilie Boca, Mihai Chiuaru, Florin Ciubotaru, Dana Constantin, Șerbana Drăgoescu, Suzana Fântânariu, Dorel Găină, Daniela Frumușeanu, Marin Gherasim, Mălina Ionescu, Liviu Nedelcu, Florica Prevenda, Marilena Preda Sânc, Corneliu Vasilescu, Aurel Vlad, Gheorghe Zărnescu.

Alexandra Titu, curatorul expoziției, optează, de această dată, pentru o temă plastică  / picturală prin excelență pe care artiștii o investesc cu funcționalități simbolice, metaforice și expresive extrem de variate, în funcție de direcția de abordare.

Expoziția poate fi vizitată în perioada 21 octombrie și 14 noiembrie 2016, în intervalul 12:00 – 16:00.

Evenimentul este organizat de Centrul Cultural Vrancea și susținut de Consiliul Județean Vrancea.

alexandra-titu-constantin-prut gheorghe-zarnescu expozitie-umbra-si-lumina ilie-boca liviu-nedelcu-2 serbana-dragoescu daniela-frumuseanu marin-gherasim